Lid worden / opzeggen?

Interesse in basketbal?

Kom een paar keer gratis proef trainen om te kijken of je het inderdaad leuk vindt! Wij verwelkomen iedereen vanaf 8 jaar.

Voor het aanvragen van de proeftrainingen hoef je alleen maar een formulier in te vullenJe krijgt dan een e-mail als bevestiging met de nodige informatie zoals op welke dag je kan komen en wie de training geeft.

Let op: het kan zijn dat er voor een bepaalde leeftijdsgroep een wachtlijst is…

Lid worden

Als je er voor hebt gekozen om lid te worden van B.V. Juventus kun je een online inschrijfformulier opsturen. Met het versturen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met het huishoudelijke reglement en de gedragsregels van B.V. Juventus en de gedragscode speler en coaches van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) voor B.V. Juventus leden.

Opzeggen

Dit vinden wij jammer. Hopelijk heb je een leuke tijd gehad bij B.V. Juventus.

Het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd en geldt voor de duur van het gehele basketbal seizoen, welke begint op 1 juni en eindigt op 31 mei van het jaar daarop. De verlenging geschiedt automatisch, tenzij je uiterlijk vóór 1 mei van het jaar een schriftelijke opzegging (per e-mail) hebt ingediend bij de ledenadministratie (niet via de trainer en/of coach) en je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Let op: bij afmelden ná 1 mei is de contributie voor het hele seizoen verschuldigd en bij opzeggen tijdens het seizoen vindt er geen restitutie van contributie plaats.

Elk jaar begin april geven wij al aan, dat leden die willen stoppen dit vóór 1 mei moeten doen bij de Ledenadministratie. En niet via de trainer en/of coach. Er worden o.a. posters in de sporthal en in de kantine opgehangen en het wordt dan ook op onze website vermeld.

Daarnaast krijgt elk lid in april ook een uitnodiging voor de ALV (de Algemene Ledenvergadering) ook daarin wordt benadrukt, dat de leden die willen stoppen dit alleen schriftelijk vóór 1 mei kunnen doen bij de Ledenadministratie. Indien er geen verschuldigde bedragen meer openstaan bij de penningmeester, schrijven wij je uit bij S.B.V. Juventus en de NBB (Nederlandse Basketball Bond).

Schuldvrijverklaring

Voor het aanvragen van een schuldvrijverklaring (welke je nodig hebt als je aan de slag wilt gaan bij een andere basketbalvereniging) kun je terecht bij de penningmeester via mail: penningmeester@sbv-juventus.nl

NB: de schuldvrijverklaring ontvang je alleen als er geen verschuldigde bedragen meer openstaan!