Sponsors

SBV Juventus is erop gericht om iedereen die wil basketballen, ongeacht het niveau, de mogelijkheid te bieden dit bij onze vereniging te kunnen doen. Om iedereen deze mogelijkheid te kunnen blijven bieden, is het belangrijk dat wij de contributie voor onze leden laag houden. Met de contributie van onze leden dekken wij de noodzakelijke kosten die een sportvereniging heeft. Wij zijn dan ook blij dat wij SBV Juventus een financieel gezonde vereniging kunnen noemen, mede dankzij subsidies, de Grote Clubactie en onze huidige sponsoren.

De basketbalvereniging draait op vrijwilligers die hun ziel en zaligheid steken in onze mooie sportclub. Samen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en het sportniveau van SBV Juventus gewaarborgd blijft.Graag willen wij ook groeien met de vereniging, hiervoor hebben wij extra geld en middelen nodig en deze hopen wij met uw hulp te kunnen verkrijgen.

Hieronder vindt u de verschillende manieren waarop u SBV Juventus kunt steunen. Alle beetjes helpen, draagt u de vereniging een warm hart toe, dan zit er zeker ook voor u een manier bij om SBV Juventus te helpen ontwikkelen.

Donatie | Sponsorkliks | Club van 50 | Bedrijfssponsoring

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: sponsoring@sbv-juventus.nl.

Sponsorkliks
Wilt u Juventus ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Juventus directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Juventus een warm hart toedragen.


Latina Vertalingen
Bordsponsor
Tolk/vertaal service: Spaans (beëdigd) en andere talen
Docent Spaanse les: Individueel/groepen, Volwassenen/Kinderen
EHBO Instructeur: BLS, AED, PBLS (lessen in Nederlands, Spaans en Engels)
Overlevings Instructeur: Maritiem/Offshore
Bieslookveld 20
3124 VB Schiedam
Tel.: 010-4707754
Mob.: 06-54290895
E-mail
IZsign
Sponsor Kantine / Ballen
IZsign* is een ontwerpbureau dat zich specialiseert in digitale kunst. De ontwerpen worden volledig op maat gemaakt voor de klant. We werken aan de hand van een gekozen thema of een gewenste sfeer en vangen de essentie in één of meerdere beelden. Het ontwerp wordt vervolgens artistiek bewerkt tot een digitaal kunstwerk.
Website
IZSIGN
Renza Airflow Solutions
Sponsor T-shirts crew/coaches, Ballen, Kantine
Renza Airflow Solutions verzorgt de inregeling voor kantoren, ziekenhuizen, PI’s en scholen met oog voor een comfortabel binnenklimaat. De inregeling van een installatie houdt in dat er met behulp van inregel voorzieningen een verdeling ontstaat gelijk aan het ontwerp. Hiermee wordt indirect het comfort in verblijfsruimten gerealiseerd. Indirect omdat “gebruikers factoren”een blijvende rol spelen in de gewaarwording van het comfort.
Naast inregelen verzorgen wij ook de validatie van OK’s en Cleanrooms. Om de kwaliteit te waarborgen voeren wij de metingen uit conform de geldende normen/richtlijnen en met herleidbaar en aantoonbaar gekalibreerde apparatuur.
Parameters waarop o.a. gevalideerd kan worden; Microbiologische metingen, deeltjesmeting, luchtsnelheid metingen, filterscan-integriteitstest, debiet metingen, temperatuur en luchtvochtigheid, drukmeting, geluidsmeting, lichtsterktemeting en hersteltijdsmeting.
Renza Airflow Solutions
Burned Sports
Kleding leverancier, financiële bijdrage initiële bestelling.
Geboren uit liefde voor basketbal, is Burned Sports begonnen als een kleine winkel in een klein dorpje door een jonge man met een grote droom. Na een jaar high school ball in de USA te hebben gespeeld voor de Zalma Bulldogs, was Floris de Jongh (17 jaar) vastbesloten om de kleurrijke Amerikaanse basketball sneakers en designer performance schoenen naar Nederland te brengen onder de bedrijfsnaam Burned Basketball. Topkwaliteit basketbalschoenen waren toen namelijk nog nergens te krijgen. De Nederlandse basketballers werden al snel verliefd op de schoenen en de business groeide hard. Het was slechts een kwestie van tijd voor het kledingmerk Burned werd geboren en de groei van het bedrijf als grote naam in de Nederlandse basketball scene initieerde. Nu zijn wij als Burned Sports erg trots dat wij de officiële merchandise produceren voor de Orange Lions, het Nederlands herenbasketbalteam, en dat wij de officiële kledingleverancier zijn van Eredivisieteams zoals o.a. titelkandidaat Donar, Groningen.
Website
Burned Sports
J. Hersbach BV
Sponsor Ballen
Jan van Galenstraat 55
3115 JG Schiedam
Website
J. Hersbach BV
Tugpins
Sponsor Ballen
Tel.: +31 (0)10 3130920
Fax.: +31 (0)10 3130921
Mob.: +31 (0)6 55347298
E-mail
Website
Bijlsma Belastingen

Mob.: +31 (0)6 33836370
Website

Toekomstmakers
Teamsponsor XU14-1

Website