All Star Sunday 2019

Februari is de maand van het NBA All-STAR weekend in Amerika. Daarom organiseren wij op zondag 3 maart alweer de 4de editie van de Juventus All-Star dag. Kom jij ook van 12:00 t/m 18:00 uur naar Sportzaal Oost?
Let op: de tijden om mee te doen verschillen per leeftijd. Aanmelden is verplicht!

Wie worden dit jaar de sterren van Juventus?

Hoe meer leden er komen hoe gezelliger het wordt. Meld je snel aan zodat wij kunnen zien wie er mee doen met de All-Star Challenges (uitdagingen).

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Team (verplicht)

Aanwezig (verplicht)

Doe mee (verplicht)

Wil helpen (verplicht)

 

All-Star Challenges t/m 12 jaar (12:00-14:00 uur)
De teams x12 en WSV kunnen gedurende een programma van 2 uur strijden om medailles voor 3 onderdelen. Ook als jij nog niet zo goed kan basketballen, is het hartstikke leuk om mee te doen!
De deelnemers worden verdeeld in teams en zullen mee doen aan 8 rondes. Er wordt 3vs3 of 4vs4 gespeeld en natuurlijk kun jij persoonlijk strijden voor de beste vrije-worp schutter medaille, om de snelste te zijn bij het Skills Challenge Parcourtje en wordt er gekeken wie de meeste lay-ups kan scoren.
Aanmelden is verplicht. Dus geef je snel op!

All-Star Challenges U14 t/m Senioren (15:00-17:00 uur)
Doe jij ook mee met het behendigheidsparcours of ga jij proberen de vrije-worpen wedstrijd te winnen? Misschien kom je zelfs wel in de finale van het 3-punt schieten. Iedereen vanaf u14 mag mee doen en laten zien wat hij of zij kan. Geef je op en kom je teamgenoten aanmoedigen. Aanmelden is verplicht!

Rising Stars Game U14 & U16 (14:00-15:00 uur)
Net als in Amerika hebben wij ook opkomend talent. In overleg met de coaches zullen uit de u14 en u16 teams, spelers worden geselecteerd voor de wedstrijd van de “Rising Stars”. Geniet van een basketbal wedstrijd gespeeld door onze eigen talenten.

All Star Game U18 & Senioren (17:00-18:00 uur)
Aan het einde van de dag wordt er een spectaculaire showwedstrijd gespeeld door U18 en Senioren. De nominaties voor deze “All-Star game” worden in de week van 18 t/m 22 februari bekendgemaakt door teamgenoten te laten stemmen op de training. Het is zeker de moeite waard om te blijven hangen en deze All-Star Wedstrijd te bekijken.

Sportieve groet,
Namens het bestuur en de Activiteiten Commissie