Lid worden? Welkom!

Om het formulier in te kunnen vullen is een account nodig op onze website. Deze kan hier aangemaakt worden.

Inschrijfformulier 2019-2020

Welkom bij onze basketbal vereniging
Naast het trainen en het spelen van wedstrijden wordt er als lid van de vereniging ook een aantal zaken van je gevraagd. Hieronder is één en ander aangegeven. Tevens is op dit formulier enige algemene informatie opgenomen. We hopen dat je een fijne basketbaltijd zal hebben.

Aanmelden en afmelden
Met het invullen en opsturen van dit formulier ben je lid van B.V. Juventus. Het lidmaatschap loopt tot het eind van het seizoen en wordt telkens stilzwijgend verlengd met een heel seizoen. Afmelden kan alleen schriftelijk per e-mail bij de ledenadministratie: leden@sbv-juventus.nl. Afmelden voor het nieuwe seizoen moet voor 1 mei van het lopende seizoen. Bij afmelden na deze datum is de contributie voor het hele seizoen verschuldigd. Bij opzeggen tijdens het seizoen vind er geen restitutie plaats. B.V. Juventus meld je aan bij de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Dit geeft automatisch deelname aan de collectieve ongevallen verzekering, afgesloten door de NBB.

Verplichtingen bij lidmaatschap en algemene informatie
Wie lid wordt van B.V. Juventus verplicht zich daarmee tot het uitvoeren van een aantal taken voor de vereniging. Deze taken kunnen zijn:

  • jurytafel bezetting bij wedstrijden
  • fluiten van wedstrijden

Daarnaast is het vanuit de NBB verplicht om de spelregelcursus te doen voor spelers van U16 en hoger wanneer deze nog niet is afgenomen. De benodigde informatie hiervoor wordt na inschrijving verstrekt. Wanneer de spelregelcursus met goed gevolg is afgerond, mag een lid uitkomen voor een team tijdens wedstrijden. Omdat sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan bij onze vereniging is het ook verplicht om als lid van B.V. Juventus in een U16 team of hoger een scheidsrechters BS2 diploma te halen (voorheen F diploma).

Met het versturen van het inschrijfformulier gaat u akkoord met het huishoudelijke reglement en de gedragsregels van B.V. Juventus, de gedragscode speler en coaches van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) voor leden van B.V. Juventus.

Verenigingstenue
Spelende leden zijn verplicht om uit te komen in het door de verenging bepaald tenue met een door de vereniging bepaald shirtnummer. Het bestellen van een tenue kan via de webshop. Het benodigde shirtnummer zal na inschrijving door de ledenadministratie vertrekt worden naar het opgegeven e-mail adres bij aanmelding.

Groep Geboortejaar Spelend Trainend
U10 2010-2011 €185 -
U12 2008-2009 €185 -
U14 2006-2007 €204 -
U16 2004-2005 €225 -
U18 2002-2003 €245 -
U20 2000-2001 €264 -
Senioren 1999 of eerder €280 €189
Eenmalige inschrijfkosten €15
Bij gebruik van zelf overmaken, in termijnen of Jeugdsportfonds wordt een extra toelage van €5 in rekening gebracht
Let op: Teams 1e klasse of hoger betalen €69 p.p. extra voor bondskosten.

Om het formulier in te kunnen vullen is een account nodig op onze website. Deze kan hier aangemaakt worden.

Velden met een * zijn verplicht

Personalia
Achternaam*
Voornaam*
Geslacht* MV
Adres*
Huisnummer*
Toevoeging
Postcode*
Woonplaats*
Geboortedatum*
Nationaliteit*
Telefoon 1*
Telefoon 2
E-mail* (ouder)
E-mail* (kind t.b.v. Sportlink app)
Trainer/Coach (indien bekend)
Team* SeniorenU20U18U16U14U12U10
Bankgegevens t.b.v. innen contributie
IBAN nummer*
bijvoorbeeld: NL01BANK0123456789
Ten name van*
Naam op uw bankkaart
Te*
Stad op uw bankkaart
Automatische incasso* JaNeeJeugdsportfonds
Indien u niet voor automatische incasso kiest (dit geldt ook voor Jeugdsportfonds) dan komt er 5 euro bovenop de contributie.
Additioneel
Soort lid* SpelendTrainend
Trainend alleen senioren
Diploma's basketball* JaNee
Bent u in het bezit van bijvoorbeeld een scheidsrechters diploma?
Schuldvrijverklaring* JaNee
Heeft u de afgelopen 5 jaar bij een andere basketballvereniging gespeeld?
AVG* JaNee
U gaat akkoord met het opslaan van uw gegevens en gebruik door functionarissen zoals de Ledenadminstratie, Penningmeester en coach(es)
Hoe ben je bij Juventus gekomen? SchoolVriendenFamilieInternetWijkschoolverenigingAnders  
Akkoord*
Ik heb mijn aanmelding naar waarheid ingevuld en ga akkoord met onderstaande voorwaarden
Ik ga akkoord

Met het verzenden van het inschrijfformulier bent u of uw kind lid geworden van B.V. Juventus met alle hierboven rechten en verplichtingen die dat met zich meebrengt. Hiermee stemt u in met de automatische afschrijving van contributiegelden voor zolang het lidmaatschap loopt.

In het kader van de wetgeving AVG delen wij u graag mede dat alle gegevens van onze leden op de juiste wijze zijn opgeslagen. Wij gebruiken hiervoor het systeem van de NBB, Sportlink. Indien u iets gewijzigd of verwijderd wilt hebben kunt u zich wenden tot de ledenadministratie.