Even geen basketbal

Beste leden,

update 16 maart: 
Vanwege aanvullende maatregelen van het Kabinet zijn er tot en met maandag 6 april geen trainingen, wedstrijden en andere activiteiten.

De NBB heeft besloten om alle basketbalwedstrijden tot nader order en in elk geval tot en met 31 maart niet door te laten gaan. Zie het officiële bericht op de website van de NBB. https://www.basketball.nl/nieuwsoverzicht/alle-basketbalwedstrijden-tot-en-met-31-maart-gaan-niet-door/
Het advies is tevens om alle clubbijeenkomsten zoals trainingen ook af te gelasten. Het bestuur heeft besloten dit advies op te volgen en in ieder geval tot en met vrijdag 20 maart alle trainingen en de familie dag van 15 maart ook niet door te laten gaan. Daarna kijken we hoe de ontwikkelingen zijn en nemen we opnieuw een beslissing. We hopen dat iedereen dit begrijpt en het is ook een collectieve verantwoordelijkheid om de kans op besmetting zoveel mogelijk tegen te gaan.

Meer informatie over het coronavirus lees je op de sites van het RIVM en van NOC*NSF. De laatste stand van zaken met betrekking tot de basketbalcompetitie in Nederland lees je op http://www.basketball.nl/coronavirus

Met sportieve groet,

Het bestuur van SBV Juventus