VU18-1 wint wedstrijd om koppositie

VU18 vertrok niet compleet naar Binnenland, dat 2 punten meer had in de competitie dan Juventus. Het gaat sportief gezien goed met de dames en dat wilden zij zo houden.

Via kwartstanden 9 – 15 en 11 – 16 werd een ruststand van 20 – 31 bereikt. Uiteraard stonden de meiden weer tegen een zoneverdediging te spelen. Inmiddels zijn we ook goed aan het worden in het spelen tegen zone. In het derde kwart was Binnenland niet opgewassen tegen de verdedigende druk en werd er gewonnen met 2 – 18 voor een tussenstand van 22 – 49. Op geen enkel moment is Binnenland druk gaan zetten en bleven zij constant in hun statische zoneverdediging staan. Daarmee was de wedstrijd achteraf gezien met rust al gewonnen. Het vierde kwart werd rustig en slim uitgespeeld. Het vierde kwart werd gewonnen met 4 – 11 voor een eindstand van 26 – 60 in het voordeel van Juventus VU18-1.  

Juventus gaat aan kop samen met 2 andere teams. Het blijft een spannende competitie.