Algemene Ledenvergadering 2019

Aanstaande zaterdag 1 juni om 11:00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze jaarlijkse bijeenkomst is belangrijk voor ieder lid, je hebt namelijk een stem wanneer er iets beslist moet worden. In geval van jeugdleden onder de 18 jaar is een ouder/voogd gemachtigd om een stem uit te brengen namens het jeugdlid. Download hier de convocatie.

Om aan te geven hoe belangrijk je stem is; Ieder jaar komt een deel van de bestuursfuncties beschikbaar. Deze leden kunnen eventueel herkozen worden, maar ook geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden. Hier wordt over gestemd tijdens een ALV.

Tevens worden zaken doorgenomen zoals de begroting voor komend seizoen, de verantwoording van alle bestuursfuncties van dit seizoen en onderwerpen zoals contributie.

Daarom, zet de datum van zaterdag 1 juni 11:00 uur in je agenda en zorg dat je er bent!