Meisjes onder 18 door het oog van de naald

Meisjes onder 18 speelde vandaag thuis tegen dames onder 18 van Forwodians. Na een winst en een verliespartij een belangrijke wedstrijd om de aansluiting met de top te behouden. We begonnen sterk met een goede defence en een aantal makkelijke scores en liepen al snel uit naar een voorsprong van tien punten. Dit hielden we tot en met het derde kwart vol. Zodra we de defence iets minder fanatiek oppakten kwam Forwodians dichterbij. Dit resulteerde in de laatste minuten van de wedstrijd tot een voorsprong van nog maar twee punten. Met een fout tegen en twee strafworpen voor de tegenstander dus erg spannend. Ze maakten er één waardoor we balbezit hadden en één punt voorsprong. In de laatste aanval kwamen we tot een goede poging die er helaas niet in ging waardoor Forwodians met een aantal seconden te spelen zelfs nog kans op de winst maakte. Gelukkig konden we als leeuwen vechten om dit te voorkomen en wonnen we de wedstrijd op het nippertje. Goed gedaan meiden. Volgende week naar Almere.