Juventus heren 1 tegen Bouncers heren 2: 72-52

We begonnen scherp aan deze eerste thuiswedstrijd na de eerste uitwedstrijd onnodig verloren te hebben. Het eerste kwart liepen we dan ook snel uit naar een voorsprong van +10 punten. Het tweede kwart ging onze tegenstander een zone spelen waar we niet direct een antwoord op hadden. Mede omdat we verdedigend de teugels lieten vieren eindigde dit kwart nagenoeg gelijk. In de rust hebben we afspraken gemaakt over de verdedigende intensiteit en hoe we de zone zouden moeten bespelen. Helaas resulteerde dit in een zeer slecht derde kwart waarbij bouncers zelfs tot binnen de 10 punten verschil terugkwam. Het vierde kwart herpakten wij onszelf gelukkig en verdedigden weer sterk waardoor we in de transitie weer een aantal makkelijke scores konden laten zien. Vervolgens liepen we weer makkelijk uit naar een +20 voorsprong. We speelden met 3 wissels die allemaal sterk invielen. Iedereen is aan zijn speeltijd gekomen waardoor deze winst echt een teameffort was. De wedstrijd werd goed en strak gefloten en de winst was uiteindelijk dik verdiend. Op naar Leiden volgende week met een verlies en een winst op zak. Winst is daar nodig om de aansluiting met de top te houden.