Kampioenen

Gelukkig kunnen we dit seizoen weer een paar kampioenen toejuichen. In een aantal competities bleef het tot het einde spannend, zoals bij MU18 waar de gehele top 4 in het laatste speelweekend compleet door elkaar gegooid werd. Helaas haalden ze het niet om kampioen te worden, desondanks hebben ze een heel goed seizoen gedraaid.

JU14-2 en XU12-2 haalden het in het laatste speelweekend wel om kampioen te worden in hun poules, gefeliciteerd! Uiteindelijk werd JU14-2 derde in de poule, maar met een drietal VR teams werden ze alsnog de beste. Hierbij hebben ze in de laatste wedstrijd Squirrels (VR) ook nog weten te verslaan waardoor ze boven dit team eindigden.

XU12-2 maakten het tot de laatste seconden nog spannend in hun laatste wedstrijd. In een onderling gevecht met de naaste concurrent Hurricanes werd uitgemaakt wie er kampioen zou worden. In de thuis wedstrijd had Juventus nog met 23 punten verschil gewonnen. Dit bleek uit wat lastiger te worden. Tegen het einde van de wedstrijd lag het verschil rond de 20 punten in het nadeel van Juventus. Met een verlies van 23 punten zouden beide ploegen op net zoveel punten uit te komen, maar ook in onderling resultaat gelijk. Dan had het doelsaldo van Hurricanes beter geweest. Met samengeknepen billen in het veld en op de tribune hielden de spelers van Juventus het verschil uiteindelijk op 20 punten verschil en was het kampioenschap voor deze eerste jaars spelers een feit.